Summa sidvisningar

lördag 21 januari 2012

En vanlig lördag i januari.

Tar det rätt lugnt i dag. Var igår till ortens HVC och fick 3 cortisonsprutor. En i nedre ryggens si-led, en i höftledens slemsäck och en i högra handens tumme/handled.Så det blev att ta soffläge efteråt. Känns hyfsat i dag utom handen. Den tål nu inte mycket i dag. --- Nåja, har i alla fall fått min nya ugn på plats nu. Testat lite i dag.Blir säkert bra efter en tid när man vet hur alla temp. och andra knappar ska ställas - utan att läsa bruksanvisningen jämsides.
Det blev lite ostmuffins och sedan knäckebröd.Muffinsen lade jag i större formar och blev följdaktligen mindre i antal. Knäckebrödet gör jag alltid på två plåtar per gång. Dessa har jag som synes just provsmakat. Med hyvlat smör på :) ----
Receptet på SKINKMUFFINS Hela satsen innehåller 1 gram kolhydrater. Dela det sedan med antal 'bullar'
*6 ägg 1½ dl riven ost
*1,2 dl ovispad grädde
*120 gram rökt skinka
*salt, peppar, gräslök eller vilka kryddor du föredrar ----

Strimla skinkan.Vispa ihop ägg och grädde.Tillsätt övriga ingredienser och smaksätt. Fördela smeten i pappers-muffinsformar som placerats i en muffinsplåt. (smeten är för tung för att en pappersform ska orka hålla den) grädda i 200 gr C, cirka 20 minuter ----- I kväll ska vi besöka Böle revyn. Få se om det blir att dra på smilbanden? ! Kritiken har varit lovande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar