Summa sidvisningar

lördag 15 januari 2011

Lördags kväll på Mattsgård

Vi har en mycket kall lördag i dag .Just nu -24,1 grader. Har det senaste dygnet pendlat mellan -21,4 och -26,9 här på gården. Vill inte gärna vistas ute längre stunder i den kölden.
  Vi har våra kära barnbarn här för övernattning. Föräldraskapet är på fest. Det behövs säkert lite avkoppling för dem också för att orka med vardagen.
  De , barnen alltså, har varit så duktiga i kväll. Går till sängs utan knot och somnar snällt. Ingen skillnad för dem fastän de är borta. De är ju så vana att vara här så...
Vi har faktiskt inte fått snö i dag - i fall det nu inte kom något litet i natt- utan vi har haft sol! Men så är det kölden då... och månen låg på rygg i går, så därför kallt nu. Men det blir väl mera snö och då stiger tempen ,antar jag.
Nu ska jag ta och avsluta dagen och söka mig till 'snarklådan' . Man vet ju inte om natten blir lugn eller inte. Inte med en 1-åring. Kan bli  'hur-som-haver' med det.

Bok jag föreslår för LCHF-intresserade:Nytt liv med riktig mat .Frisk med LCHF Den är skriven av Dr Sofie Hexeberg på Optimalförlag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar