Summa sidvisningar

måndag 15 augusti 2011

Vecka 33 inleds

   Få se om veckan inleds med regn. Vill inte! Regnar det i dag så regnar det i 14 dagar :(
   Skiner solen blir nästa vecka regnfri :)
Håller alla tummar och tår för att det inte kommer regn i dag!
   Skördearbetet i full gång. Inte för att nu jag gör så mycket åt det. Men maten ska vara klar på 10 minuter när de ringer och ska ha...Trolleri att ha något klart då! Jag har löst det problemet med att tillhanda ha soppor och låd-mat som snabbt värms upp. Har ju några års erfarenhet av det där med 'snabb-mat'.


Har kommit igång med lite anpassad träning nu. Cyklat och lite övningar att stärka mag- och ryggmuskler. Inte såååå mycket men lagom för min kropp. Kanske, kanske blir det mera sedan....
   Köpte en förpackning färdigt blandad bakmix på Hälsokostbutiken. Inte för behovets skull men väl för att stilla nyfikenheten!
  Ingredienserna var inga specilla med LCHF-ögon sett.Innehöll bl.a vetegluten. Och kanske en aning mycket av det! Det varnades på förpackningen att man skulle röra ihop det med försiktighet, annars kunde det bli segt.
  Och segt blev det! Rörde så litet att det just och just blandades. Men ändå! Dock blev det bättre efter ett par dagar. Blev 2 bröd av satsen. I vanliga avlånga bakformar.Innehåller jäst och växte det dubbla.
  Smaken då? Nå den var väl ok. Även om jag först tyckte att det hade en ovanlig smak. Men vande väl munnen så småning om
Så har ser påsen ut:
 Det är tyskt . www.adamsbrot.de
Och det här är näringsdeklarationen:




Sedan kan var och en avgöra om man köper och bakar detta bröd.
Själv fortsätter jag med egna bakverk som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar