Summa sidvisningar

onsdag 3 augusti 2011

Huu-då...

Det blev "högt till himlen" genast den 1 augusti. Hög, klar luft. Ingen sommarvärme direkt. Har hört en del som jublar när de får ha tjocka tröjan på när de är ut med hunden.Men nog ska de hinna ha den utan att behöva ha den redan i augusti! Jag tycker inte om det här vädret! Så det så !
   Har många utländska gäster runt i faggorna nu. Roligt när de kommer men också rätt trevligt när de far ! Inget ont menat - man blir bara trött i bland...liksom...
Var på konstrunda på lördagen. Hittade denna ljuva valmo hos Barbro Banck i hennes trädgård. Lite ovanligare färg och alldeles silkes len.
  Fick en hink färdigt rensade blåbär på måndagen. Tack för det, Matts! Blev att baka några pajer att fylla på i frysen med. Och de övriga frös jag in.
  I kväll kommer min syster från USA - igen. Hon var här för ett par månader sedan också. Renoverar ett hus så det finns saker  att kolla in .
  Är ovanligt trött i kväll. Kanske ska försöka ta mig i säng innan 01.30 i natt då. Ska chansa på kl 23 ca. Vi får väl se....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar