Summa sidvisningar

torsdag 31 mars 2011

Summan av kardemumman..

..och mars månad blir då så här. Molndagar i mars  -så många regndagar blir det i sommar. Vi har haft litet av helmulna dagar i mars. 4-5 något.. Så det är inte mycket ! Vi har verkligen haft mycket sol i denna månad.
  Lägsta dygnstemperatur var - 18,9 natten den16 .3 och högst + 5,7 den 22.3 . Alla temperaturer är tagna på skuggsidan i norr och kännaren är på ca 1½ m höjd. På sydsidan i solen och lä har temperaturen varit högre både dag och natt. Men här är det norr som gäller.
 I morgon är så 1:a april. Du får narra vem du vill och täcks! Dessutom sägs om april biter sig in (kall) skall den smeka (varmt) sig ut och omvänt.
 Var och såg i trädgården i går. Men huu jeeda mig... såg bara snö, snö och snö... Säkert en mäter snö över rabatten med julrosor och annat jag väntar att se skymten av. Och ändå är det på skyddad sydsida.
  Lite gott ska ni också få recept på.

LCHF-plättar (pannkakor)
  2 dl grädde
  2 msk fiber husk (mald phsyllium)
  2 ägg
  en liten, liten gnutta bakpulver.
        ---
 Vispa ägg och fiber husk. Sedan i med grädden och bakpulvret. Stek dem rätt hårt annars blir de degiga. Helst i lagg med hål för småplättar.
Servera med vispad grädde eventuellt smaksatt  med t.ex. Stevia el Sukrin och äkta vanilj. Samt färsk-frysta blåbär eller andra bär.
     April, april du dumma sill
     jag får dig narrad vart jag vill :)
        

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar