Summa sidvisningar

lördag 5 mars 2011

A-puh...

  Ett par intensiva dygn med små-flickorna är förbi. Konstigt, när man hade egna barnen små gick det av bara farten och de hängde med överallt. Men när man sköter barnbarnen får man inget annat gjort! Orsak? Troligen åldersrelaterat! Man orkar inte som förr och dessutom har man blivit långsammare av sig. Jag tror att detta är en stor orsak. Och dessutom - vad annat måste jag göra än att underhålla och fixa mat och passa sovtider....Det är väl OK som det är eller... ? !
  I alla fall har det varit +grader i dag också. Solen har lyst så fint.
Jag passade på att stryka och hänga nya gardiner i lusthuset i dag på eftermiddagen. Börjar dra dit för kaffepauser nu när solen värmer så skönt. Om man sätter på värmefläkten  dessutom så går det ju riktigt bra. Men det brukar vi göra bara i nödfall. Solen kör upp värmen godtagbart utan tilläggsvärme blott man tar med sittdynor inifrån. Att sätta sig i kalla korgstolar är inte att rekommendera .
  Så i morgon blir det lusthus-kaffe-premiär! Vi brukar försöka starta den 8 mars om vädret tillåter. Det är Internationella kvinnodagen det. Dessutom min saligt hedangångne fars födelsedag. Han skulle ha fyllt 87 år i år.
  Trevlig helg!
                           En till som väntar på våren ,är Lilla My

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar