200g kycklingfilé
50g smör
litet salt
40g purjolök
3 champinjoner i bitar
1 gullök
2 msk g dijonsenap
2-3 dl vispgrädde
4msk äppelcidervinäger eller vitvinsvinäger
2st vitlöksklyfta
100g broccoli
2 krm vitpeppar
1st äggula
Del kycklingen i mindre bitar, hacka löken och skär purjolöken i lite större bitar. Smält smöret i en stekpanna. Stek kycklingen så den får fin färrg. Lägg i lök och purjolök, champinjoner, senap, grädde, vinäger och vitpeppar. Låt grytan småkoka i 8 minuter. Dela broccolin in mindre bitar och lägg i grytan, pressa i vitlöken och låt grytan småkoka i 5 minuter till. Ta från värmen och tillsätt en äggula, detta gör att såsen blir tjock.
50g smör
litet salt
40g purjolök
3 champinjoner i bitar
1 gullök
2 msk g dijonsenap
2-3 dl vispgrädde
4msk äppelcidervinäger eller vitvinsvinäger
2st vitlöksklyfta
100g broccoli
2 krm vitpeppar
1st äggula
Del kycklingen i mindre bitar, hacka löken och skär purjolöken i lite större bitar. Smält smöret i en stekpanna. Stek kycklingen så den får fin färrg. Lägg i lök och purjolök, champinjoner, senap, grädde, vinäger och vitpeppar. Låt grytan småkoka i 8 minuter. Dela broccolin in mindre bitar och lägg i grytan, pressa i vitlöken och låt grytan småkoka i 5 minuter till. Ta från värmen och tillsätt en äggula, detta gör att såsen blir tjock.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar