Pajbotten
2½ dl mandelmjöl
2 dl kokosflingor
100 gram smält smör
1 tsk kanel, malen
1 tsk vaniljpulver ( inte vaniljsocker )
Blanda och tryck ut i pajform och grädda 5 min i 175 gradig ugn.
Fyllning:
300 gr mjuk smältost ( Philadelphia , Koskenlaskija.....)
2 ägg
1 tsk vaniljpulver
1 dl kokosflingor
Vispa ihop och häll i pajskalet.Grädda i 175 gr ca 30 min.
Toppning.
Vispa 2 dl creme fraiche och bred över den kalla kakan och garnera sedan med bär.
2½ dl mandelmjöl
2 dl kokosflingor
100 gram smält smör
1 tsk kanel, malen
1 tsk vaniljpulver ( inte vaniljsocker )
Blanda och tryck ut i pajform och grädda 5 min i 175 gradig ugn.
Fyllning:
300 gr mjuk smältost ( Philadelphia , Koskenlaskija.....)
2 ägg
1 tsk vaniljpulver
1 dl kokosflingor
Vispa ihop och häll i pajskalet.Grädda i 175 gr ca 30 min.
Toppning.
Vispa 2 dl creme fraiche och bred över den kalla kakan och garnera sedan med bär.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar