6 bitar, 387 kcal/bit , 29,9 gr fett, 26 g prot, 6 gr kolh
Ugn 175 och 200
120 grPhiladelphia
4 ägg
1,8 dl grädde
ca 5 dl riven ost (gärna parmesan)
pizza-krydda
Rör i hop till en smet och bred ut i en forn ca 20 x 30 cm och pappersklädd gärna.
Grädda i 175 grader 25 .30 min.
Under tiden kokar du ihop en sås på
knappt en burk tomatkross (kör det gärna i mixer först)
1 msk olivolja
1 msk vinäger
1 tsk oregano
1 grönsaksbuljong, gärna Chef de veg.
1 -2 msk torkad persilja
1 klyfta ,hackad, vitlök
svartpeppar.
När bottnen är gräddad, bred på såsen,
Strö på ca 200 gr skinkstrimlor
några oliver
200 gr fetaost i små smulor
pizzakrydda och lit riven ost.
Sätt in i ugnen ca 5 min 200 grader.
Ugn 175 och 200
120 grPhiladelphia
4 ägg
1,8 dl grädde
ca 5 dl riven ost (gärna parmesan)
pizza-krydda
Rör i hop till en smet och bred ut i en forn ca 20 x 30 cm och pappersklädd gärna.
Grädda i 175 grader 25 .30 min.
Under tiden kokar du ihop en sås på
knappt en burk tomatkross (kör det gärna i mixer först)
1 msk olivolja
1 msk vinäger
1 tsk oregano
1 grönsaksbuljong, gärna Chef de veg.
1 -2 msk torkad persilja
1 klyfta ,hackad, vitlök
svartpeppar.
När bottnen är gräddad, bred på såsen,
Strö på ca 200 gr skinkstrimlor
några oliver
200 gr fetaost i små smulor
pizzakrydda och lit riven ost.
Sätt in i ugnen ca 5 min 200 grader.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar