Pepparkakor 25 st ca.
2 dl mandelmjöl
100 gr smör
½ dl sukrin
2 krm nejlika
2 krm kardemumma
2 krm kanel
1 msk Fiber Husk
3/4 dl kokosnötsmjöl
2 äggvitor
-----
Smält smör och sukrin och kryddor i en kastrull.
Rör ner mandelmjöl och fiber husk.
Låt stå och svälla ca ½ timme.
Vispa äggvitorna hårt.
Vänd ner dem..
Tillsätt kokosnötsmjölet och blanda till en fast deg.
Forma som rulle och vira in i fäsrkfolie och sätt i kylen.
Du kan skära skivor som runda pepparkakor eller kavla ut och ta ur med formar.
Grädda i 200 gr ca 8 min.
2 dl mandelmjöl
100 gr smör
½ dl sukrin
2 krm nejlika
2 krm kardemumma
2 krm kanel
1 msk Fiber Husk
3/4 dl kokosnötsmjöl
2 äggvitor
-----
Smält smör och sukrin och kryddor i en kastrull.
Rör ner mandelmjöl och fiber husk.
Låt stå och svälla ca ½ timme.
Vispa äggvitorna hårt.
Vänd ner dem..
Tillsätt kokosnötsmjölet och blanda till en fast deg.
Forma som rulle och vira in i fäsrkfolie och sätt i kylen.
Du kan skära skivor som runda pepparkakor eller kavla ut och ta ur med formar.
Grädda i 200 gr ca 8 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar